Våra fastigheter

 

Toragårdsvägen

Fastighetsbeteckning: Viggen 1
Byggnadsår: 1992
Adress: Toragårdsvägen 3-33
Hiss: Ja, i hus 4 och 14
2:or
3:or
4:or

Närområdet består huvudsakligen av flerbostadshus som ligger närheten till naturen. Nära till skola och gångavstånd till tennisbana, bad och båtplats. Förbi Öjaby badplats finns det ett konditori.
Fastigheten ligger nära en busshållplats med bra bussförbindelser som kör till Grand Samarkand och vidare till resecentrum i Växjö.

 

Silverstavägen

Fastighetsbeteckning: Påfågeln 1
Byggnadsår: 2017
Adress: Silverstavägen 17 B
Hiss: Ja
2:or

Fastigheten ligger i ett lugnt, mysigt villakvarter och har en vacker sjöutsikt över Helgasjön.
Lägenheterna är moderna och har rymliga uteplatser i söderläge. Med ett stenkast ifrån så har man nära till bad, båtplats och ett konditori. Det finns bra bussförbindelser om man vill åka in till Växjö centrum som erbjuder bra utbud på shopping, caféer och restauranger.


 

Framnäsvägen

Fastighetsbeteckning: Myran 8-9
Byggnadsår: 1968-1969
Adress: Framnäsvägen 22 a-b, 24 a-b
2:or 
3:or

Fastigheterna ligger i området Norr, ca 2 km nord ost om Växjö centrum. Närområdet består huvudsakligen av flerbostadshus. Inom gångavstånd finns livsmedelsbutik, skola och Fyllerydsskogen som är ett fritidsområde med elljusspår. Bussförbindelserna är mycket goda, inom 2 minuters gångavstånd.

 

Sven Baelters väg

Fastighetsbeteckning: Myran 1-4
Byggnadsår: 1968-1969
Adress: Sven Baelters väg 1-7
1:or
2:or 
3:or

Fastigheterna ligger i ett mysigt och grönskande område, ca 2 km nord ost om Växjö centrum.
Inom gångavstånd finns livsmedelsbutik, skola och Fyllerydsskogen som är ett fritidsområde med elljusspår. Bussförbindelserna är mycket goda, inom 2 minuters gångavstånd.